Förlaget väljer noveller till mors dag!

Söndagen 27 maj firar vi alla mammor i Sverige – det uppmärksammar vi genom att ge 30% rabatt på hela sortimentet i maj! Allt du behöver göra är ange rabattkod morsdag18 när du är framme i varukorgen så dras rabatten automatiskt.

Till shoppen!

Vilken ask väljer du att ge bort till din mamma? 

Erika
Mitt val föll på asken med Thorvall, Malmsten, Stenberg och Brøgger. Jag tror att igenkänningen kommer vara stor hos mamma, som ju tillhör den här generationens kvinnor. Historierna skildrar dels deras ungdom, men också hur det är att bli äldre och alla känslor som kommer med det, som i Bodil Malmstens novell Åtrå. Asken är också en personlig favorit bland vår utgivning.

Frida
Till min mamma vill jag ge en ask med svenska klassiker! Hon flyttade från Sydafrika till Sverige när hon var 18 år och har därför inte läst några svenska författare under sin skolgång. Vår ask med noveller av Boye, Strindberg, Lagerlöf och Strindberg känns helt perfekt till henne!

Eddie
Den mest självklara asken att ge till min mamma på mors dag är den med temat Grannar och som innehåller hela nio noveller. Detta för att vi flyttade runt väldigt mycket under min uppväxt och har under vår resa stött på många finurliga och intressanta typer till grannar. Alltifrån “kvarters-väktaren” med sina taxar, som alltid var först på plats så fort det hände något på gården, till gumman som planterade en hel skog på sin lilla balkong. I grannar-asken tolkas begreppet brett av ett flertal olika författare, en rik variation helt enkelt – precis som den lustiga skara människor vi lärt känna tillsammans i trapphusen.

Lisa
Jag vill att min mamma ska få fyra sci fi-noveller! Jag hade själv aldrig läst sci fi innan vi gav ut det och jag tyckte så väldigt mycket om dem, därför vill jag att min mamma ska få samma upplevelse som jag med dessa små pärlor.

Julia
Inte bara pratar min mamma franska och sjunger som Edith Piaf, vi hade också en fin resa tillsammans till Paris för några år sedan som jag vill påminna henne om, och det görs bäst med fyra klassiker från författarna Proust, Flaubert, Maupassant och Beauvoir.

Linn
Jag vill ge min mamma ett gäng feel good-noveller! Hon jobbar så hårt och förtjänar att läsa något riktigt avkopplande och underhållande under en sommarledigheterna.

Fram till 27 maj får du 30% rabatt på hela varukorgen när du uppger rabattkod: morsdag18. Beställ senast onsdag 23 maj för leverans före mors dag!

Till shoppen!