Jag har köpt massa Novellix-noveller förut och är rädd att jag ska få dubbletter om jag köper en prenumeration. Vilka böcker får jag om jag prenumererar egentligen? 

Dubbletter behöver du inte oroa dig för! Genom en prenumeration får du enbart våra senaste böcker, fyra släpp varje år – vanligtvis i mars, maj, augusti och november.

Jag vill avsluta min prenumeration, hur går jag tillväga?

Kontakta oss på telefon 0728-745 876 eller mejla julia@novellix.se

Jag har flyttat och vill ändra adress, hur går jag tillväga?

Kontakta oss på telefon 0728-745 876 eller mejla julia@novellix.se

Jag ser på Instagram att ni har släppt nya böcker, men jag har inte fått hem dem! Varför gör ni så?

Som prenumerant får man hem fyra Novellix-utgåvor varje år, dessa är våra så kallade ordinarie släpp och skickas vanligtvis ut mars, maj, augusti och november. Ofta gör vi specialsläpp, 2018 var det t.ex. sci fi-boxen, och dessa skickas inte ut till prenumeranter. Däremot får alla prenumeranter (som registrerat sin mejladress vid köpet) alltid erbjudande om att köpa asken till ett reducerat pris, erbjudandet kommer i Novellix Vänner-nyhetsbrevet. Detta kan vara en förklaring till varför du inte fått det släppet som verkar vara det senaste! Verkar det som att det är ett ordinarie släpp som du inte fått hem? Då är du välkommen att mejla oss direkt på info@novellix.se så försöker vi kolla upp vad som gått på tok!

Jag bor i utlandet men vill hemskt gärna prenumerera ändå, går det?

Ja, såklart det går! Vid prenumerationer utanför Sverige tillkommer dock en portokostnad om 25 kr (eu) – 30 kr (övriga världen) per utskick/kvartal. För att köpa en utlandsprenumeration – mejla info@novellix.se så hjälper vi dig.

Jag vill inte missa några releasefester, marknader eller erbjudanden, hur ska jag hålla mig uppdaterad om vad ni har för er?

Enklast är att följa oss på Facebook och Instagram där vi är mycket aktiva, det allra bästa är dock att prenumerera på vårt nyhetsbrev Novellix Vänner – det skickar vi ut varje månad och proppar med erbjudanden, nyheter och specialinbjudningar. Här skriver du upp dig! 

Jag har jättemånga noveller, men utan tillhörande ask, från tiden när man som prenumerant inte fick asken. Går det att få tag på tomma tema-askar typ franska klassiker? 

Såklart du ska ha en ask! Mejla Julia så hjälper hon dig :) – julia@novellix.se.