Singelprenumeration – få hem två noveller i brevlådan varje månad!

Halvårsprenumerationerna startar i början på juli 2022. Signa upp innan 30/6.

Ja, du läste rätt – vi börjar med våra efterlängtade novell-prenumerationer igen, men denna gång i en ny tappning! En prenumeration är den perfekta presenten till sig själv eller någon i din närhet som vill ha en stunds vardagsflykt direkt hem i brevlådan varje månad. Älskar du klassiker, är du på jakt efter spänning & äventyr eller vill du hitta nya favoriter bland Novellix utvalda pärlor? Välj det prenumerationspaket som passar dig bäst.

Varje månad får du sedan hem två noveller med posten. Har du köpt en halvårsprenumeration får du alltså hem totalt 12 böcker!

Har du redan läst många av våra noveller? Maila info@novellix.se för en fullständig lista på innehållet i den prenumeration du är intresserad utav.

Vill du läsa några av de mest klassiska författarskapen? Det här paketet tar dig med på en resa med berättelser skrivna av några av litteraturens stora författarskap, med allt från Lev Tolstoj till Virginia Woolf.

Pageturner? Japp, det utlovas. Det här paketet passar den som gillar berättelser man inte kan slita sig ifrån, som tar en med på ett otroligt äventyr, och som får pulsen att slå lite, lite snabbare.

Gillar du en blandning av litteratur, och tycker det är roligt att läsa dig igenom olika genrer och författarskap? I Utvalda pärlor har vi, precis som det låter, valt ut några berättelser från vår utgivning som vi tycker är lite extra härliga att få hem i brevlådan varje månad.

  • Hur fungerar prenumerationen?

    Vad roligt att du är intresserad av en prenumeration hos Novellix! Men, hur går det till? Jo, du väljer vilket tema du är intresserad utav, och sedan får du hem ett paket med två noveller i månaden som vi omsorgsfullt valt ut. Det första utskicket sker i juli, och därefter får du ett paket direkt hem i brevlådan året ut. Våra prenumerationer går för tillfället bara att skicka inom Sverige.

  • Kan jag ge bort en prenumeration som present?

    Vill du ge bort en prenumeration som present går det sjävklart att ordna. Det enda du behöver göra är att skriva in den leveransadress prenumerationen ska skickas till, vilket du gör i kassan när du beställer.

  • Vilka noveller innehåller prenumerationen?

    Våra tre olika prenumerationspaket innehåller alla ett urval av novellerna från vårt sortiment. Är du rädd för att du redan har läst novellerna i prenumerationspaketet? Maila oss på info@novellix.se för att få en fullständig lista på innehållet i den prenumeration du är intresserad utav.