Singelprenumeration – få hem två noveller i brevlådan varje månad!

Ja, du läste rätt – vi börjar med våra efterlängtade novell-prenumerationer igen, men denna gång i en ny tappning! En prenumeration är den perfekta presenten till sig själv eller någon i din närhet som vill ha en stunds vardagsflykt direkt hem i brevlådan varje månad. Älskar du klassiker, är du på jakt efter spänning & äventyr eller vill du hitta nya favoriter bland Novellix utvalda pärlor? Välj det prenumerationspaket som passar dig bäst och välj därefter om du vill prenumerera i ett halv- eller helår!

Varje månad får du sedan hem två noveller med posten. Har du köpt en halvårsprenumeration får du alltså hem totalt 12 böcker, och har du köpt en helårsprenumeration får du hem totalt 24 böcker!

Har du redan läst många av våra noveller? Vi har något som passar dig också. Längre ner på sidan hittar du en prenumeration på vår utgivning 2022.

Prenumerationerna startar i januari 2022, signa upp er innan 31/1!

Pageturner? Japp, det utlovas. Det här paketet passar den som gillar berättelser man inte kan slita sig ifrån, som tar en med på ett otroligt äventyr, och som får pulsen att slå lite, lite snabbare.

Vill du läsa några av de mest klassiska författarskapen? Det här paketet tar dig med på en resa med berättelser skrivna av några av litteraturens stora författarskap, med allt från Lev Tolstoj till Virginia Woolf.

Gillar du en blandning av litteratur, och tycker det är roligt att läsa dig igenom olika genrer och författarskap? I Utvalda pärlor har vi, precis som det låter, valt ut några berättelser från vår utgivning som vi tycker är lite extra härliga att få hem i brevlådan varje månad.

  • Hur fungerar prenumerationen?

    Vad roligt att du är intresserad av en prenumeration hos Novellix! Men, hur går det till? Jo, först väljer du vilket tema du är intresserad utav och ifall du önskar att prenumerera i ett halvår eller ett helår. Det första utskicket sker i slutet på januari, och därefter får du ett paket direkt hem i brevlådan i slutet av varje månad, innehållandes två stycken noveller. Våra prenumerationer går för tillfället bara att skicka inom Sverige.

  • Kan jag ge bort en prenumeration som present?

    Vill du ge bort en prenumeration som present går det sjävklart att ordna. Det enda du behöver göra är att skriva in den leveransadress prenumerationen ska skickas till, vilket du gör i kassan när du beställer.

  • Vilka noveller innehåller prenumerationen?

    Våra tre olika prenumerationspaket innehåller alla ett urval av novellerna från vårt sortiment. Är du rädd för att du redan har läst novellerna i prenumerationspaketet? Maila oss på info@novellix.se för att få en fullständig lista på innehållet i den prenumeration du är intresserad utav.

Prenumerera på vår utgivning 2022!

Vill du prenumerera på vår kommande utgivning? Bli först med att få hem våra nya släpp under 2022. En perfekt julklapp till ett Novellix-fan, eller till någon som helt enkelt älskar fint paketerad litteratur!

Prenumerationen innehåller tre askar med start i mars 2022.

Kvinnliga pionjärer, en ask där man kan drömma sig bort, lurviga vänner… Ja det är vad våra tre kommande släpp bjuder på, och du kan nu bli först med att få hem dessa i din brevlåda!