Askar fyllda med noveller!

I Novellix presentaskar finner du noveller utifrån olika teman – allt från Svenska klassiker till Deckare. En liten ask fylld till bredden med stora läsupplevelser!

En ask fylld med berättelser är också en perfekt present för alla tillfällen – som en vacker blombukett eller en fin chokladask, men med ett innehåll som räcker längre. Vi kan garantera att presentaskar med noveller är en annorlunda och uppskattad gåva som man gärna ger bort och älskar att få!

Du kan alltid välja 2 askar för 450 kr. Rabatten dras när två askar ligger i din varukorg.

Populärt just nu!

Klassiker

Kärlek och vänskap

Skönlitterära praliner

Spänning

Nobelnoveller

Facknoveller och levande historia

Internationellt

I Novellix presentaskar finner du noveller utifrån olika teman – allt från Svenska klassiker till Deckare. En liten ask fylld till bredden med stora läsupplevelser! De vackra askarna innehåller fyra noveller var och det finns ett 40-tal askar att välja mellan, och varje år släpps ungefär fyra nya. Novellix idé är att erbjuda snyggt och smart förpackade läsupplevelser skrivna av några av tidernas bästa författare, med omslag av svenska formgivare och illustratörer. En ask fylld med berättelser är också en perfekt present för alla tillfällen – som en vacker blombukett eller en fin chokladask, men med ett innehåll som räcker längre. Vi kan garantera att presentaskar med noveller är en annorlunda och uppskattad gåva som man gärna ger bort och älskar att få!

”En litterär pralinask”
Svenska Dagbladet
“Finaste gå-bort presenten”
Femina