Novellix på Bokmässan: novellkiosk & noveller till hektopris!

På årets Bokmässa presenterar vi något helt nytt, nämligen Novellix novellkiosk med noveller till hektopris!

Läsgodis som lösgodis med något för alla smaker – sött, salt eller surt! Kom och hälsa på oss i monter B07:25 och plocka ihop din lördagsgodispåse med noveller för 59,90 kr/hg. Du hittar oss också i B02:19 för ännu mer askar och noveller!

– Varje år hör vi besökare säga ”att köpa noveller här är precis som att köpa godis …” så nu blir det just det! Noveller till hektopris, något för alla smaker och precis lika enkelt och roligt som att köpa läsgodis … eller lösgodis menar vi :)

Med över 160 titlar och 20 olika presentaskar som ska exponeras är kiosken även en praktisk lösning, enbart en monter räcker helt enkelt inte för att få plats med alla noveller. På Bokmässan vill vi verkligen kunna erbjuda alla titlar till försäljning, för det kan vi sällan göra annars, så nu kör vi dubbelt upp där den ena montern är mer fokuserad på presentaskar och novellkiosken mer på novellsinglar. Montrarna ligger bara några hundra meter från varandra och är lätta att hitta från varsitt håll.

Förutom öppningen av novellkiosken kommer vi även lansera årets novellkalender på mässans traditionsenliga torsdagsmingel – i monter B02:19 – vi öppnar 24 luckor med fina vinster, och så bjuds det på hantverksöl av lokala folkölsbutiken Fölk, som vi inlett ett mindre samarbete med. Besöker du Fölks butik under mässdagarna får du nämligen chansen att avnjuta en novell till din öl, den bjuder vi på! Här kan du läsa mer och osa till eventet. 

På lördagen blir det lördagsmys och extra härlig stämning i novellkiosken med olika överraskningar. Osa och läs mer här.