Klimatasken – Stora förändringar i litet format

klimatlklubben

Klimatfrågan angår oss alla. Vi har bara ett jordklot att leva på, och ändå lever medelsvensken som om vi hade betydligt fler än så. Tillsammans måste vi ställa om kompassen mot en mer hållbar framtid. Även om de senaste veckorna varit tuffa för många, så visar de också på vilken oerhörd anpassningsförmåga och handlingskraft som vi människor sitter inne på. Nu är helt rätt tid att ställa om – och många av oss har redan börjat.

Den 15:e april släpper vi på Novellix Klimatasken – stora förändringar i litet format. Asken innehåller fyra helt nyskrivna böcker av Emma Sundh, Maria Soxbo och Johanna Nilsson, som är grundare av Klimatklubben, en ideell organisation och social rörelse som arbetar för att vi ska leva mer hållbart. De ligger också bakom försäljningssuccén Gör skillnad! Från klimatångest till handlingskraft, en bok som i skrivande stund trycks upp för fjärde gången.

Klimatklubben grundades med målet att vi ska kunna överlämna en välbehållen planet till framtida generationer. Böckerna i Klimatasken är tänkta att hjälpa oss alla att nå det målet. Stora förändringar i litet format, helt enkelt. Asken släpps den 15:e april men kommer gå att förhandsbeställa redan den 8:e april. Asken ingår till alla som prenumererar!