Sommarläsning till specialpris

Syrenerna blommar och sommarlovet står precis runt hörnet. Nu väntar lediga dagar i hängmattan, ljusa kvällar och framförallt: tid att läsa.

Som medlem i Lärarnas Riksförbund kan du nu beställa novellaskar från Novellix till förmånligt medlemspris. Perfekt för sommarläsningen på stranden – eller att ge bort som uppskattad present till en vän!

Välj bland tre utvalda askar som lämpar sig väl för lata sommardagar: Res i tid och rum genom fyra Storstadsnoveller och besök Paris, New York, London och Tokyo. Låt dig uppslukas av spännande Deckarnoveller av bland andra Håkan Nesser och Anna Jansson. Eller möt fyra Feministikoner som skriver innerligt och äkta om kärlek, känslor och kvinnlig frigörelse.

Varje ask innehåller fyra noveller. Som medlem betalar du 99 kr (ord. pris 179 kr).

Erbjudandet gäller till och med den 31 augusti 2020.

Om Novellix Skola

Vill du låta dina elever möta skönlitteratur på ett nytt och spännande sätt? Novellix har över 200 titlar att välja mellan och här finns verkligen något för alla – från klassiker till lättläst, från sci-fi till facknoveller. Allt i smidigt fickformat och med vackra omslag som är skapade av några av Sveriges främsta formgivare.

I vårt arbete har vi märkt att det lilla och kreativa formatet lockar till läsning. Det ger eleverna – vare sig de är vana eller ovana läsare – belöningen och självförtroendet av att läsa en hel bok från början till slut! Vi brinner för att våra noveller ska kunna fungera som en perfekt introduktion till såväl klassiska som samtida författare.

Vi har lärarhandledningar och elevmaterial till över 30 av våra titlar. Novellerna med tillhörande material öppnar upp för spännande diskussioner om bland annat samhälle, religion, historia, jämlikhet, moral med mera. Därför lämpar de sig väl inte bara för svenskundervisning utan också inom andra ämnen. Vi har även ett litet urval av noveller på engelska!

Du kan handla till skolan direkt via vår webshop för skola eller genom Läromedia. Läs mer om Novellix Skola här!