Nu får du som är LR-medlem köpa Klimatasken för
99 kr (ord. pris 199 kr).

Klimatasken – Stora förändringar i litet format innehåller fyra små böcker om klimatet skrivna av grundarna till Klimatklubben och författarna bakom succéboken Gör skillnad – från klimatångest till handlingskraft. Klimatförändringarna är vår tids största utmaning – och rättvisefråga. I Sverige släpper vi ut 9 ton växthusgaser per person och år, men senast 2050 måste vi vara nere på 1 ton för att säkra en vettig framtid. Hur ställer vi om till ett mer hållbart liv? Och vad kan egentligen “lilla jag” göra? Svaret är: massor! Klimatasken innehåller tips, argument och peppande ord som inspirerar, stärker och skapar djupare förståelse. Allt förpackat i en snygg liten ask, perfekt att ge bort i present eller bära med sig i väskan.

Klimatasken rymmer stora ­förändringar i litet format – den pekar på vinsterna med ett ­fossilbränslebantat liv, behandlar klimatfrågan ur ett rättviseperspektiv, ifrågasätter ­normer och inspirerar till nya lösningar. De fyra böckerna är skrivna av ­Johanna NilssonMaria Soxbo och Emma Sundh, grundarna till Klimat­klubben och författare till succén Gör skillnad – från ­klimatångest till handlingskraft.

Än är det inte för sent att ställa om. Men deadlinen närmar sig.

Asken innehåller fyra böcker:

”Men Kina då?!” – 25 snabba klimat-svar-på-tal

Rättvisekompassen – 32 sidor om klimat, makt, kön & klass

Vad håller vi på med? – 7 sätt att vända världen klimaträtt

1- tons – dieten – 12 månader till ett klimatsmartare liv

Om Novellix

Gillar du att läsa men hittar sällan tid till det? Tycker du om design och vackra omslag? Då kan Novellix vara något för dig!

Novellix ger ut stor litteratur i litet format. Perfekt till tågresan, att plocka upp när läslusten faller på eller att ge bort i present till någon du tycker om.

“En litterär pralinask”

Svenska Dagbladet

“Finaste gå-bort-presenten”

Femina